Book kanotur

Her kan I booke jeres næste kanotur på Gudenåen og opleve den smukke natur, Silkeborg søerne, Himmelbjerget og de mange andre skønne områder.

BOOKING:

Det er nemt og simpelt at booke kanoture gennem os. I vælger blot hvor mange dage I ønsker at være afsted, og vælger derefter hvilken strækning I ønsker at sejle på. Der er mulighed for at vælge Tørring, Åstedbro, Ry, Silkeborg, Sminge, Kongensbro, Ans, Tangeværket eller Bjerringbro som startsted. Da vi i forvejen har fastsat strækningen for jer, skal I blot selv finde overnatningsmuligheder undervejs.

OVERNATNING:

Der er masser af muligheder for at overnatte langs Gudenåen, med alt lige fra teltpladser, campingpladser, kroer og hoteller – kroer og hoteller kan bookes for mindre beløb. I kan let på KORTET OVER GUDENÅEN se strækningen I skal sejle og se hvilke muligheder der er for overnatning undervejs. I kan se en liste over OVERNATNINGSSTEDER HER.

KANO & UDSTYR:

Kanoerne ligger klar til jer med det tilvalgte udstyr og redningsveste i de korrekte størrelser. Det eneste I skal gøre, er at sejle afsted og opleve, nyde og udforske den fantastiske natur langs Gudenåen. I kan altid læse mere om hvordan det hele foregår under vores VILKÅR & BETINGELSER.

Fandt I ikke helt det I søgte, så besøg os på Silkeborg Kanocenter, hvor vi har endnu flere muligheder for leje af kanoer og kajakker samt motorbåde.