Om os

BilligKano.dk

– en del af Silkeborg Kanocenter

Nynne & Karsten Kristiansen har siden januar år 2002 drevet kanoudlejning ved Havnen i Silkeborg, og er Danmarks største udlejer af kanoer og kajakker.

De har gennem nu 18 sæsoner ydet fantastisk og enestående service til mange både danske og udenlandske kunder, leveret kanoer/kajakker langs hele Gudenåen og været med til at skabe rammerne om nogle af de bedst tænkelige minder gennem deres forretning.

Deres primære forretning er Silkeborg Kanocenter. Her kan der kan lejes kanoer, kajakker og motorbåde en stor del af året med planlæg selv metode. Der kan ydermere bookes færdigpakkede Familieture, Kanoferie i Børnehøjde, Luksus ture samt pioner ture og meget mere.

De har nu valgt at lave et nyt koncept med BilligKano.dk, hvor prisen er det primære fokus.

Kanoerne og udstyret er i samme høje kvalitet, altid rengjorte og klar til sejlads. BilligKano.dk henvender sig til dem, som ikke har brug for rådgivning eller yderligere instrukser.

Der er fastlagte ture, med forudbestemte start- og slutsteder, og der bookes udelukkende via hjemmesiden. Den gode service er naturligvis at finde bag kulisserne, men bookingen og betalingen gennemføres udelukkende af kunden selv – og så leveres kanoerne med valgte udstyr på den aftalte dato. Til gengæld er prisen helt i bund – for der er nemlig PRISMATCH! Alle priser på samtlige produkter er prismatchet med de godkendte konkurrenters priser. BilligKano.dk lover derfor altid at kunden får turen til den absolut laveste pris langs hele Gudenåen. Finder du en billigere pris på tilsvarende tur hos en af vores konkurrenter, matcher vi prisen og giver yderligere 10 % rabat! Kort sagt, vi er billigst på hele Gudenåen!