Vilkår & Betingelser

BOOKINGS- & BETALINGSBETINGELSER

Ved onlinebetaling skal alle felter med kontaktoplysninger udfyldes. Prisen vil fremgå undervejs under bestilling, samt ved betaling. Prisen er din totale pris for hele din booking og der vil ikke blive tilladt yderligere omkostninger. Når betalingen er gennemført vil du modtage en bekræftelsesmail på din booking og betaling. Der kan betales med Visa/Dankort, samt tilladte kredit- og debitkort. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er i DKK, inkl. moms.

AFBESTILLINGSREGLER

Afbestilling skal ske minimum 3 dage før din bookede tur starter, og kun via skriftlig henvendelse på info@billigkano.dk.

Ved afbestilling mindre end 3 dage før startdato, bliver forudbetalt leje ikke refunderet.

REDNINGSVESTE

Ved bestilling SKAL der bestilles veste svarende til det antal person, som skal sejle. Det er vigtigt at vælge de rigtige veststørrelser. Der vil udelukkende blive lagt padler i kanoerne, svarende til det valgte antal veste (herunder også ved brug af egen godkendt vest, såfremt det vælges ved bestilling).

Der udleveres godkendte redningsveste med krave eller svømmeveste. Såfremt der vælges svømmeveste ved booking, er det et krav at personen kan svømme min. 150 meter. BilligKano.dk/Silkeborg Kanocenter kan ikke gøres ansvarlig ved ulykke ved brug af hverken redningsvest med krave eller svømmevest.

LEJEBETINGELSER

Startsted:

Kanoen ligger klar fra kl. 9.00 på startdatoen – fra Tørring dog fra kl. 9.30, med bunden i vejret. Under kanoen vil padler og veste ligge, samt evt. tilvalgsprodukter. For enden af kanoen er der en plastlomme, hvori der ligger en udleveringsseddel med jeres oplysninger på. Der er desuden vedlagt et kort over Gudenåsystemet.

Slutsted:

I skal være fremme senest kl. 16.00 på slutdatoen. VIGTIGT: Ring til os fra slutstedet, så vi ved at både I og kanoen er kommet godt i land. Telefonnummeret findes på udleveringssedlen. I bedes venligst efterlade kanoen som I fandt den, med bunden i vejret og alt udstyr under.

Ved force majeure eller sygdom, kan slutdestinationen ændres på slutdagen senest kl. 12.00, ved at kontakte os på 86 80 30 03 og ændre slutstedet.

I tilfælde af kanoer afleveres før lejemålets ophør, tilbagebetales det indbetalte beløb ikke.

Lejeren er ansvarlig for eventuelle skader, som ved grov uagtsomhed forvoldes over for kano og materiel, samt eventuel bortkomst af disse.

For eventuelle skader på dig selv eller dine ejendele under turen ydes ingen erstatning.

For eventuelle skader på tredjemands ejendom forvoldt med kano hæfter lejeren med sin egen ansvarsforsikring.

VIRKSOMHEDSINFORMATION

BilligKano.dk

– en del af Silkeborg Kanocenter

Østergade 36
8600 Silkeborg

info@billigkano.dk
CVR nr.: 26469988

Klik her for at booke.

Fandt I ikke helt det I søgte, så besøg os på Silkeborg Kanocenter, hvor vi har endnu flere muligheder for leje af kanoer og kajakker samt motorbåde.