Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Book jeres næste kanotur på Gudenåen her hos BilligKano.dk. Vi har altid PRISMATCH og vi sammenligner prisen på alle godkendte kanoudlejere helt fra Tørring til Randers. Når I lejer kanoer hos os får I altid udstyr i særklasse.

STEDER & TURE:

I har mulighed for at starte i Tørring, Åstedbro, Ry, Silkeborg, Sminge, Kongensbro, Ans, Tangeværket/Energimuseet og Bjerringbro. I sammensætter selv hvor mange dage I ønsker at leje kanoer i. Vi har mange forskellige endagsture og flerdagsture I kan vælge i mellem. Det er nemt og simpelt at booke kano hos os, hvor vi på forhånd har sammensat populære kanoture. I får altid den laveste og billigste pris på kanoudlejning hos os.

OVERNATNING & OPLEVELSER:

Oplev den smukke natur langs Gudenåen, Silkeborg Søerne og Himmelbjerget. Nyd strækningen helt fra Tørring til Fladbro, og få nogle uforglemmelige oplevelser i kano. Vi har ture for både børnefamilier, grupper, firmaer, polterabend og meget andet. Det er muligt at overnatte mange steder undervejs på jeres kanotur. Der er mange muligheder helt fra gratis primitive teltpladser, i shelters, på campingpladser og på hoteller og kroer langs den smukke Gudenå. Planlæg selv hvor I holder pauser, spiser og overnatter undervejs, hvor der er mange muligheder for aktiviteter for både børn og voksne.

Fandt I ikke helt det I søgte, så besøg os på Silkeborg Kanocenter, hvor vi har endnu flere muligheder for leje af kanoer og kajakker samt motorbåde.