Kort over Gudenåen

Kort over Gudenåen

Kort – printvenlig version

Her finder I et komplet kort over Gudenåen. På kortet kan I se alle de teltpladser og campingpladser der er langs hele Gudenåen, og hvor I har mulighed for at overnatte undervejs. I kan også bedre danne jer et overblik over de start- og slutsteder vi har, samt planlægge hvordan I kommer frem og tilbage med bil eller offentlig transport. I menuen finder I desuden en komplet liste over de OVERNATNINGSMULIGHEDER der er langs Gudenåen. I finder også priser for både børn, voksne og telt.

KLAR TIL AT BOOKE?

Når I har samlet jer et overblik hvor jeres kanotur skal starte fra på Gudenåen og hvor mange dage kanoturen skal være på, skal I blot booke turen de datoer I gerne vil afsted – det gør I LIGE HER.

FANDT I IKKE DET I SØGTE?

Selvom vi har rigtig mange forskellige ture, kan det være at vi ikke har lige netop den kanotur I drømmer om at skulle på. Vi vil derfor foreslå at I kigger forbi os på SILKEBORG KANOCENTER. Her kan I sammensætte jeres tur helt som I selv ønsker. Det er også muligt at vælge en af vores FÆRDIGPAKKEDE TURE. I kan også få hjælp til hvilken løsning der er den helt rigtige til jer ved at trykke HER.