Kontakt

Her har I mulighed for at sende os en besked, hvis I har spørgsmål til vores produkter, til kanoerne, kanoturen eller til de strækninger I kan sejle på Gudenåen. Vi kan også hjælpe jer med spørgsmål om redningsveste eller det udstyr, det er muligt at tilkøbe. Vi har desværre ikke mulighed for at være behjælpelige med overnatning og spørgsmål om dette – her henviser vi til SILKEBORG KANOCENTER hvor I altid er velkomne til at kontakte os igennem.

Du kan kontakte os via at skrive til info@billigkano.dk eller ved at udfylde nedenstående formular:

VILKÅR & BETINGELSER

Inden I kontakter os, er det en god idé at gennemlæse vores VILKÅR & BETINGELSER, hvor I kan finde svar på mange af de spørgsmål I måske har inden jeres kanotur.

KORT OVER GUDENÅEN

KORTET OVER GUDENÅEN kan I se hvor på Gudenåen de forskellige ture starter og slutter. Det er muligt at starte jeres tur i Tørring, Åstedbro, Ry, Silkeborg, Sminge, Kongensbro, Ans, Tangeværket/Energimuseet eller Bjerringbro. På kortet kan I også se hvor det er muligt at overnatte undervejs. I menupunktet OVERNATNING finder I også en liste over de overnatningsmuligheder der er på hele Gudenåen.

FANDT I IKKE DET I SØGTE?

BilligKano.dk har vi et stort udvalg af ture langs hele Gudenåen, men der er selvfølgelig mange flere muligheder. Det er også muligt at sejle de samme ture i kajak, som større grupper, med andre start- og slutsteder og også over færre eller flere dage. Hos SILKEBORG KANOCENTER har vi mulighed for sammen med jer at skræddersy jeres tur helt som I ønsker det. Vi kan også hjælpe med planlægningen af stop undervejs, overnatning, overlevelser osv. langs hele Gudenåen, lige fra Tørring til Randers. Kig forbi os og book på SILKEBORG KANOCENTER.