Kanotur Tørring

En hyggelig kanotur langs Gudenåen afslører hurtigt den smukke østjyske natur. Når I skal på kanotur er der både mulighed for at leje en Kano i én dag, men I har også mulighed for at leje op til 5 dage. Kanoen fungerer dermed godt til små ryste-sammen-ture, men den fungerer også godt til den hyggelige og nærværende familieferie.

Tørring er et af de mange steder, hvor det er muligt at starte kanoturen fra. Hvis I bor i eller omkring Tørring, er det altså nemt og hurtigt at komme på kanotur. På bare få timer kan familien, vennerne eller firmaet danne nye minder og oplevelser sammen.     

Kanotur med start i Tørring

Når jeres kanotur har start fra Tørring, har I mulighed for at leje en Kano i op til 5 dage. I kan altså komme langt omkring i den flotte østjyske natur.

I kan opleve Gudenåen, som strækker sig helt fra Tørring til Fladbro i Randers. Her er der god tid til at opleve de mange forskellige slags camping- og teltpladser, som I møder på jeres vej. Om dagen kan I altså udforske naturen langs Gudenåen, mens aftenenerne kan gå med hyggelige oplevelser på telt- eller campingpladserne langs åen.

Det kan også være, at kanoturen skal bruges som en hyggelig familieaktivitet, der strækker sig over én dag. Her er der også mulighed for at finde forskellige ruter, så I kan få en hyggelig dag langs Gudenåen.

I kan få et godt overblik over de mange forskellige slags ruter her på hjemmesiden. På den måde kan I finde den rute, der netop passer til jeres ønsker.         

Udlejning til kanotur med start i Tørring

Når I har besluttet jer for at booke en kanotur i Tørring, skal I vælge, hvor mange dage, I vil leje kanoen. Der er nemlig forskellige slags ruter alt efter, hvor mange dage I vælger at leje en Kano. Når I ved, hvor mange dage I vil leje Kanoen, kommer der forskellige ruter frem, som I kan vælge imellem.

Vælger I en 1-dags kanotur, kan I for eksempel sejle fra Tørring til Åstedbro. Vælger I en 5-dages kanotur, kan I blandt andet sejle fra Tørring til Silkeborg.

Fordele ved kanoudlejning

  • Medfølgende redningsveste og padler
  • Kanoen bringes og afhentes af udlejer
  • Alle afgifter er inkluderet i prisen
  • Prismatch

Når I booker en kanotur i Tørring, kan I være sikre på, at I lejer Kanoen til den billigste pris. Hvis I opdager, at prisen er billigere hos en anden udlejer, kan I altid få matchet prisen.

Desuden skal I ikke bekymre jer om at bringe og hente Kanoen. Det hele vil stå klart, når I skal på kanotur. Det er altså nemt at planlægge den næste tur med familie, venner eller firmaet.

Sejl i Kano langs Gudenåen fra Tørring

På kanoturen har I tiden til at opleve og nyde den smukke natur langs Gudenåen. I kan komme langt omkring i den østjyske natur. Der er både mulighed for at opleve det flotte landskab og det rige dyreliv, når I sejler på åen. Turen giver plads til hyggelige og nærværende oplevelser i naturen.    

Hvis I har valgt en fast rute for jeres kanotur i Tørring, der varer længere end 1 dag, skal I sørge for at finde overnatningsmuligheder til turen. I kan finde et oversigtskort over overnatningsmuligheder, så I nemt kan få planlagt ferien. Her har I mulighed for at vælge imellem forskellige camping-og teltpladser, så I både kan opleve det rige dyre- og planteliv til vands og til lands.

Vælger I en 1-dags kanotur, har I dog stadig god mulighed for at snuse til den østjyske natur. Der findes flere forskellige pladser, hvor I kan holde ind i løbet af dagen. Her kan I nyde en medbragt madpakke, mens armene får en velfortjent pause. 

Kanotur fra Tørring med vennerne

En kanotur fra Tørring er ikke bare en oplagt mulighed for familien, det passer også særligt godt som en ryste-sammen-aktivitet. Det er derfor oplagt at samle klassen, firmaet eller vennerne til en sjov og udfordrende dag på vandet.

Det er et fælles projekt at få Kanoen i fremdrift, da det både kræver samarbejde og koordination. Det er derfor også vigtigt, at der er en god kommunikation imellem personerne i Kanoen. Desuden er der ikke tid til at sidde med mobilen fremme på kanoturen. Turen er altså med til at ryste Kanoens passagerer sammen på en nærværende og udfordrende måde.

På kanoturen er der god tid til at få en snak og hygge med venner, kolleger eller familien. Der er mulighed for at opleve den skønne natur og lære hinanden bedre at kende. Kanoturen er desuden en billig ryste-sammenaktivitet, som er nem at planlægge. Med en kanotur fra Tørring er I sikret mange nye og spændende oplevelser i naturen.