Kanotur

Tag på en herlig sejltur på Danmarks længste å, Gudenåen, og nyd det rolige rejsetempo og et af de smukkeste landskaber i Danmark, mens I stille og roligt nærmer jer målet. I kan vælge imellem ture på en til fem dage og i forhold til overnatning, er der mange forskellige muligheder for det langs jeres rute.

En Kanotur på Gudenåen er en af de bedste aktiviteter at lave sammen. Uanset hvilken gruppe I er, så vil det ryste jer yderligere sammen at sidde og padle, mens I taler eller tier. Kort fortalt om hvad I får ud af at leje Kano hos os:

  • Få en uforglemmelig oplevelse på Danmarks smukkeste og længste å
  • Landets skarpeste priser
  • Start jeres tur 30 forskellige steder
  • Vi matcher andre udbyderes pris

Tag på en Kanotur med overnatning

Hvis det er jeres plan at være væk i flere døgn, så har I nok pakket Kanoen med alt det nødvendige, som I får brug for til turen. Har I kogegrej og så videre med, så kan I fint slå lejr for natten på en mere primitiv teltplads eller i et shelter. Ønsker I lidt mere luksus på jeres Kanotur med overnatning, så er det også muligt at booke jer ind på en campingplads, et hotel eller en kro.

I kan finder mange dejlige steder langs jeres rute. I lægger selv snittet for jeres tur, og måske tager I det mere casual og tager bestik af vejret og af, hvor langt I når dag for dag. I afgør selv, hvor primitiv jeres tur skal være, og om I vil gøre stop undervejs for at se lidt på det område, I er kommet til.

Når I er færdige med Kanoturen, så behøver I ikke at sejle hele vejen tilbage. I kan nemlig sagtens bare aflevere Kanoen/Kanoerne på et af de ca. 30 startsteder. Det gør jeres tur mere fleksibel, og I behøver ikke at nå en bestemt destination på en bestemt tid. Det giver jer ro til at nyde turen maksimalt.

Få den bedste Kanotur

Der findes egentlig ikke en fast opskrift på en succesrig Kanotur. Den bedste tur kan nemlig være helt forskellig fra tur til tur og fra gruppe til gruppe. Faktisk vil de fleste nok mene, at netop deres Kanotur har være den bedste.

Det er nemlig en super dejlig måde at være sammen ude i naturen på. Også selv om vejret ikke lige viser sig fra den smukkeste og fredeligste side. Det kan netop være, at blæst og regn kan være med til at gøre oplevelsen uforglemmelig og hyggen endnu større, når det endelig bliver tørt igen, og I har lagt strabadserne bag jer.

I bliver i den grad tømret sammen, når I sidder i den fælles Kano, som skal navigeres på naturens præmisser. Det er guld værd både for familier, kollegaer, klubber og kærestepar. Alle Kanoture har potentiale til at blive den bedste Kanotur nogensinde.

Den hyggelige Kanotur

Uanset hvor længe, I skal være afsted på tur, så kan I godt forberede jer på, at det bliver en super hyggelig Kanotur. Det hyggelig består dels i samværet og samarbejdet og dels i den fuldstændig enestående natur, som I kommer til at sejle igennem.

I sejler stille og fredeligt, og det rolige tempo er også med til at skabe en stemning af hygge og ingen stress. Det gælder også på de dage, hvor der er noget vind og vejr at kæmpe imod. Når I ikke har travlt med andet end at padle afsted, så kommer I dejligt ned i gear og kan koncentrere jer om at være til stede i nuet og nyde hinandens selskab og de smukke omgivelser. En fysisk aktivitet er altid godt til at bringe mennesker sammen. Derfor kan en Kanotur sagtens være et teambuilding-projekt. Det er også en alletiders måde at være sammen på for mere private grupperinger. Den hyggelige Kanotur bringer folk tættere sammen. Book en eller flere Kanoer hos Silkeborg Kanocenter.