Kanoudlejning Gudenåen

Vil I gerne sejle i Kano på Gudenåen? Så er I kommet til det helt rette sted. Hos BilligKano.dk tilbyder vi Kanoudlejning på Gudenåen til både kortere og længere ture – og vi har de bedste priser på hele Gudenåen. Hvis I leder efter Kanoudlejning, garanterer vi, at vi er de billigste, I vil finde. Er vi ikke det, giver vi prismatch på den nye pris, I har fundet.

Uanset om I skal på en hyggelig familietur eller en sjov og anderledes tur i vennegruppen, kan vi hjælpe til, at det bliver nemt, billigt og sikkert. Læs om vores Kanoudlejning ved Gudenåen lige her.

Overvej Kanoudlejning ved Gudenåen, når I mangler en hyggelig familieaktivitet

Det kan være svært at finde på gode aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Har I det også sådan, er en Kanotur på Gudenåen et rigtig godt forslag til en aktivitet for hele familien. Når I tager på Kanotur, kommer hele familien ud i den skønne natur og mærker vandet skvulpe på Kanoens sider. Hvis I vælger Kanoudlejning ved Gudenåen, er I sikre på smuk natur.

Hvis I vælger en Kanotur som familieaktivitet, er I sikre på, at både store og små kan være med i familieaktiviteten. Det handler blot om at placere sig smart i Kanoen. Er der f.eks. mindre børn med, der ikke har så mange kræfter i armene endnu, er det smartest, hvis de ikke placeres bagerst i Kanoen. Den, der har den bagerste plads, er den, der styrer den, så det vil ofte være en voksen eller et ældre barn, man placerer her.

Mindre børn kan man derimod med fordel placere på den midterste plads i Kanoen, da dette er pladsen, hvor det er mindst nødvendigt, at man padler. Derfor kan den midterste altså godt komme til at tage en pause, hvis trætheden skulle komme snigende.

Gudenå Kanoudlejning – billigt, nemt og sikkert

Hvis I overvejer Gudenå Kanoudlejning, er vi hos BilligKano.dk et godt valg. Der er mange fordele ved at leje Kano hos os:

  • Billigt – vi har prismatch
  • Nemt – I booker nemt jeres tur på vores hjemmeside
  • Sikkert – der følger redningsveste med til alle i Kanoen

Vores prismatch betyder, at I ikke finder billigere Kanoudlejning på hele Gudenåen. Skulle det ske, at I gør det alligevel, matcher vi selvfølgelig det tilbud, I har fået fra vores konkurrent. Derudover tager vi også yderligere 10% af den pris. Vi er altså altid den billigste Kanoudlejning på Gudenåen.

Når I kommer ind på vores hjemmeside, kan I nemt danne jer et overblik over de forskellige ture, vi tilbyder. Når I har fundet den helt rette, booker I blot det antal Kanoer, I skal bruge på den valgte dato og vælger, hvor mange redningsveste I skal bruge i hver størrelse.

Når I lejer Kanoer hos BilligKano.dk, er der nemlig obligatoriske redningsveste med til alle sejlende. På denne måde kan I føle jer helt sikre, når I sejler ud med Kanoen – også selvom I måske ikke har prøvet at sejle i en før.

Er det ord som sikker, billig og nem Kanoudlejning Gudenåen, der dukker op, når I tænker på jeres næste aktivitet, kan I altså trygt komme til os.

En eller flere dages Kanoleje på Gudenåen

Hos BilligKano.dk kan I selv vælge, om jeres Kanoleje på Gudenåen skal være en eller flere dage. Til booking på vores hjemmeside har vi både 1-, 2-, 3-, 4- og 5-dages Kanoture, og hvis I ønsker en tur, der ikke lige kan bookes på vores hjemmeside, kan vi ofte også klare det. Der er både de lange ture – f.eks. fra Silkeborg til Tørring og de kortere fra f.eks. Ry til Kongensbro.

Selvom vores kontor er ved Silkeborg Havn, kan I sagtens starte og/eller slutte jeres Kanotur ved en anden by langs Gudenåen. Vi tilbyder Kanoudlejning fra 30 forskellige startsteder langs Gudenåen. Det er altså helt op til jer, hvor jeres Kanoudlejning på Gudenåen skal starte. Turen kan både starte eller slutte i Ulstrup Langå, Ans og Bjerringbro – for blot at nævne nogle få eksempler.

Alt efter, hvor I bor, og hvor langt I vil væk hjemmefra, kan I vælge at starte Kanoturen ved et startsted, der er den rette afstand fra jeres hjem. Samtidig er det også godt at overveje, hvor mange kilometer I gerne vil sejle, og hvor lang tid I gerne vil sejle. Vores 1-dagsture varierer f.eks. også lidt i både kilometer og tid – alt efter hvilken rute man vælger.

Overnatning og leje af Kano ved Gudenåen

På de længere Kanoture skal der også overnatning til. Dette kan I også få hjælp til hos BilligKano.dk – udover at I kan få hjælp til Kanoudlejning på Gudenåen. Vi har samlet en liste over alle de overnatningspladser, der er langs Gudenåen, så når I har fundet Kanoudlejning, kan I også finde alle de oplysninger, I skal bruge for at finde overnatning til jeres Kanotur.

Når I skal overnatte på jeres Kanotur, er der nogle steder mulighed for at overnatte på en campingplads, og andre steder er der mulighed for at overnatte på en teltplads. Det kommer bl.a. an på, hvor I gerne vil overnatte. Om der er mulighed for telt- eller campingplads, hvad det koster, telefonnummeret til overnatningsstedet og adressen på det, kan I alt sammen finde hos os under kategorien overnatning.

Under vores forskellige muligheder for leje af Kano ved Gudenåen, kan I også se de forskellige overnatningsmuligheder, der er i løbet af turen, og så kan I planlægge jeres tur efter, hvor I gerne vil overnatte.

Lej Kano på Gudenåen næste gang I skal på tur med vennerne

En Kanotur på den smukke Gudenå er også en oplagt aktivitet for vennegruppen. I kommer ud i naturen sammen, får styrket jeres samarbejde og får sandsynligvis også nogle smil på læben. Uanset, om I har sat en, to eller flere dage af til at være sammen, er en Kanotur et godt bud på en aktivitet – og I kan tilpasse jeres valg af Kanoudlejning Gudenåen, så det passer ind i jeres tidsplan.

Er I ikke så erfarne, og vil I derfor gerne begynde turen blidt, kan det være en fordel at vælge en af de ture, der starter ved Gudenåens udspring i Tørring. Her er det nemmere at lære teknikken i ro og mag, da der er smalle åløb. Det skal dog siges, at man ikke behøver at have sejlet i Kano før for at overveje Kanoudlejning Gudenåen – det er nemt at lære.

Lej Kano Gudenåen næste gang I skal på tur – uanset om det er med familien eller vennerne. I vil få en dejlig tur i skønne omgivelser.