Kanoudlejning Silkeborg

Når I er på udkig efter at komme på Kanotur i dejlige Danmark er Silkeborg et af de steder, hvor I med held kan vende jeres opmærksomhed hen.

Silkeborg ligger i Midtjylland og er kendt for en helt unik og smuk natur. Blandt andet de smukke Silkeborg søer og Silkeborg Havn. Ikke bare er Silkeborg populær blandt sine egne indbyggere. Silkeborg er også velbesøgt af mange turister. Man kalder byen ”Danmarks Outdoor Hovedstad”.

Silkeborg byder nemlig på en masse skønne udfoldelser i naturen. Man kan tage en tur på mountainbike med masser af action. Der er rum til fredelige vandreture og Kanosejladser omringet af naturens skønhed.

Kanoudlejning er yderst populært i området, og man kan nemt få flere gode timer eller dage i en Kano.

Silkeborg Kanoudlejning

Skal I leje en Kano er Silkeborg Kanocenter Gudenåens største og mest erfarne Kano- og Kajakudlejningsfirma. Der er forskellige typer af leje, som fx timesejladser, endags- og flerdagsture.

Slusekioskens Kanoudlejning er et af de navne som Silkeborg Kanocenter går under. Der er er altid god hjælp at få fra kompetente og erfarne medarbejdere, der kan hjælpe med at sørge for I får en god oplevelse.

At glide elegant gennem vandet i en Kano er en helt unik oplevelse, som inviterer til afslapning, fordybelse og til at man igen bliver et med naturen. Der er ingen stress.

Hvis man er til andre transportformer udlejer Slusekioskens Kanoudlejning kajakker og motorbåde. Det bør dog bemærkes at udleje af motorbåde kun kan lade sig gøre, hvis man både starter og slutter sin tur i Silkeborg Havn.

Lej Kano i Silkeborg og glid i et med naturen

Kanoudlejning i Silkeborg er en super idé. Med en Kano som transportmiddel kan I stresse helt af og komme ned i det gear, hvilket vi alle har brug for. At du kommer ned i gear er både på grund af hele det faktum, at du befinder dig i naturen, men oveni det, så bevæger en Kano sig også langsomt gennem vandet. I kan også have plads til oppakning og madkurv i en Kano. En kajak er til sammenligning et transportmiddel, hvor I kan få fart på, og der levnes ikke samme plads til at have udstyr med.

Specifikt for Silkeborg Kanocenter er, at de tilbyder en pakkeløsning med flerdagsture inklusiv overnatning. Der sættes telt op til jer på de udvalgte overnatningspladser med både service og andet grej, så I selv kan lave mad, hvis I ønsker dette. Dette er en måde at komme på telttur, uden at I selv skal stå for noget andet end at møde op. Især for børnefamilier kan dette være en rigtig praktisk pakkeløsning.
At benytte sig af Kanoudlejning i Silkeborg er et minde for livet, så der er masser af gode historier at tale om i fremtiden.

Hvordan foregår Kano leje i Silkeborg?

Har I besluttet jer for at I skal på Kanotur, og vil I benytte jer af Kanoudlejning i Silkeborg? Så er der er flere muligheder for, hvordan I kan planlægge jeres Kanotur.

Medarbejderne hjælper meget gerne med vejledning og svar på eventuelle spørgsmål. I kan altid ringe på +45 86 80 30 03 for at høre mere om mulighederne ved kanoudlejning i Silkeborg.

Det kan især være en god idé at ringe og forhører sig nærmere, hvis I ikke er så velkendte med at sejle i kano – så er det godt at kunne spørge om råd og retningslinjer, før I skubber kanoen i vandet.

Når I først føler jer sikre i projektet, gælder det så om at finde ud af, hvor I helt præcis vil starte jeres tur henne. Der er nemlig mange forskellige ruter.

Når I har lejet en Kano i Silkeborg

Der er 30 forskellige startpunkter, hvor jeres Kanotur kan begynde langs hele Gudenåen.

Når det en Kano I skal leje og I skal på en længere tur, så er det jer selv, der bestemmer, hvor turen skal starte og slutte.

Hvis I kun har planlagt en tur på et par timer, er timesejlads den perfekte løsning. Med netop denne løsning skal I altid starte og slutte på Silkeborg Havn, så det er jo smart, hvis I ønsker at benytte jer af Kanoudlejning i Silkeborg.

Pakkeløsninger som endags- og flerdagsture er her, hvor I kan planlægge og selv bestemme start- og slutsted. Det er lige meget om, der er længere afstand fra start- til slutpunkt. På hjemmesiden kan I se alle de start- og slutsteder ruten har.

Med mindre andet er aftalt, så ligger Kanoen klar til afhentning på jeres bestilte startsted. Kanoen ligger altid med bunden i vejret, og der vil på Kanoen sidde en udlejningsseddel med jeres oplysninger, så I er sikre på at tage den rigtige Kano.

Der er også et kort, hvorpå I kan finde ud af, hvor I er og få et overblik over, hvordan I skal navigere på jeres tur, samtidig med der vil være oplyst jeres muligheder for pause- og overnatningssteder.

Der er altid redningsveste, padler og eventuelt andet bestilt ekstraudstyr under Kanoen.

Og så skal I egentlig bare få Kanoen i vandet og padle afsted.

Romantisk kærestetur muligt ved at leje Kano i Silkeborg

For at prøve at komme lidt mere ind på de forskellige muligheder, I kan få med Kanoudlejning i Silkeborg, vil vi lige beskrive lidt om pakkeløsningerne.

Der er forskellige familiepakker, der egner sig til henholdsvis familier med både større og mindre børn. Behovene kan nemlig være forskellige alt efter børnenes alder og eventuelle andre behov, man har som familie. Derfor giver Silkeborg Kanocenter muligheden for, at man kan skræddersy turen, så det kan være sjovt for alle.

Ligesom der kan skræddersyes til børnefamilier, så kan man også skræddersy til, hvis man ikke har børn, eller ikke har børn og øvrig familie med på turen. Her er der blandt andet mulighed at få en mere luksuriøs naturoplevelse. Det kaldes luksuspakkerne. Det er for dem, der ikke har lyst til at sove i telt eller shelter, men samtidig har lyst til at komme ud og mærke naturen og få de skønne oplevelser til vands. I luksuspakkerne kan man i stedet overnatte på en af vores samarbejdspartneres skønne hoteller eller kroer.

Det betyder I efter en lang dejlige dag med frisk luft og motion bare sætter jer til bords til et lækkert aftensmåltid og lægger jer til at sove i en blød hotelseng.

Om morgenen står I op til et dejligt morgenbord. Luksuspakkerne er en anderledes romantisk weekendtur, hvor I både får nydt hinanden, koblet af og får styrket jeres samarbejdsevner, da Kanosejlads kræver, at man arbejder og kommunikerer godt sammen.

Hvad er priser for leje af Kano i Silkeborg

Så hvilke priser kan I forvente, når I benytter jer af Kanoudlejning i Silkeborg?

For timesejlads hvor start- og slutsted er på Silkeborg Havn: 150 kr. i timen. Lejeperioden er minimum 1 time. Herefter afregner I per hvert påbegyndte 15. minut.
Når man har lejet 3 timer og 15 minutter er prisen 500 kr., ligegyldigt om Kanoen lejes i 4, 5 eller 6 timer. Kanoen skal dog være tilbage den samme dag.

Skal I på langturene – det vil sige 2 eller flere dage – ligger priserne for de 2 dage fra 700 kr. afhængigt af sæson. 5 dage koster fra 1.300 kr.
Ovennævnte priser er ture med start- og slutsted på Silkeborg Havn.

Da pakkerne, som tidligere nævnt, kan skræddersyes fås pakkeløsninger i alle prisklasser, og I kan få overblikket over jeres muligheder på hjemmesiden eller ved at kontakte Silkeborg Kanocenter.

Så skynd jer blot i gang med en Kanoudlejning i Silkeborg. I får følgende fordele:

  • Sejltur gennem skøn natur
  • Vælg mellem 30 forskellige steder at starte
  • Let at komme i gang

Lej en Kano i Silkeborg i dag

Gudenåen er bare ét af Danmarks smukkeste steder, når I vil opleve naturen fra en Kano.

Kanoudlejning i Silkeborg har været muligt siden år 2002, og der sigtes efter en høj kvalitet af service og udstyr. Silkeborg Kanocenter ejer Kongensbro Teltplads og har gjort det til en populær teltplads, som egner sig til pauser eller overnatning. Her findes også toiletbygning, spisepladser, bålpladser og shelters. Udover det er der på længere ture mulighed for de hele 30 forskellige startsteder.

Man er altid velkommen til at kontakte centret eller tjekke hjemmesiden ud, hvis man planlægger Kanotur eller har spørgsmål.

Kanoudlejning i Silkeborg er således et rigtig godt sted at starte, hvis I vil i gang med at planlægge en spændende tur for hele familien, vennerne eller måske blot for at få lidt romantisk tid alene sammen.