Kanoudlejning fra Tørring

At opleve naturen tæt på er noget helt specielt, som mange gerne vil nå at opleve i deres liv. Der er mange forskellige måder at gøre det på, men at sejle i Kano er en måde, som mange synes er lidt unikt. Det er noget særligt over at glide gennem vandet stille og roligt, imens man kan nyde den smukke natur omkring en.

Hvis I gerne vil have den smukkeste Kanotur, så kan I finde Kanoudlejning i Tørring, så I kan udforske Gudenåen på egen hånd. En Kanotur på Gudenåen er den perfekte aktivitet at nyde sammen med dem der betyder mest.

Kanoudlejning i Tørring

Hvis I gerne vil have mest ud af Gudenåen, så kan I starte jeres Kanotur i Tørring. Her starter I ved Gudenåens start, så I har mulighed for at sejle langs den i en længere strækning. Der er også god mulighed for at finde billig Kanoudlejning i Tørring.

Der er mange muligheder, når det gælder Kanoudlejning i Tørring. I kan blandt andet bestille Kanoferier, hvor turen er planlagt for jer, eller I kan leje en Kano og selv vælge, hvordan jeres tur skal være helt selv.

Fordelen ved en Kanoferie er, at I ikke selv skal stå med planlægningen, men kun dukke op med jeres bagage og være klar til at sejle.

Hvis I gerne vil have de bedste valgmuligheder, når det gælder Kanoen, så kan I med fordel bestille jeres Kanoer i god tid. Det er også en god idé at booke i god tid, hvis I er mange eller skal afsted i flere dage. Her er det nemlig vigtigt, at jeres Kano er tilgængelig i al den tid, som I er afsted. Hvis I gerne vil være helt sikre på, at der er ledige Kanoer, når I vil afsted, så kan I kontakte os på telefonnummer + 45 86 80 30 03.

Lej Kano i Tørring i en hel weekend

Gudenåen er helt klart et af de smukkeste steder i Danmark, og det ville være en skam kun at bruge en enkelt dag på at nyde dens skønhed. Hvis I bestemmer jer for at tage på en Kanotur, så kan I med fordel vælge at tage afsted i flere dage. Man kan sagtens finde overnatning langs turen i form af campingpladser og telte.

Hvis I bestemmer jer for at sove i telt, kommer I endnu tættere på naturen. Der er noget helt unikt over at lave mad ude i naturen efter en lang dag på vandet, og med teltovernatning får I også mulighed for at sove ude i den friske luft. Der findes mange campingpladser og teltpladser langs hele Gudenåen, men det er en kæmpe fordel at have planlagt før turen, hvor I gerne vil sove. I skal også være opmærksomme på, at det koster penge at overnatte nogle steder.

I får således mange fordele ved at leje Kano hos os:

  • Vi matcher konkurrenternes priser
  • Nemt at hente og aflevere Kanoer
  • Vælg mellem pakkeløsninger eller frie tøjler

Lej en Kano i Tørring, men afslut turen et andet sted

Der er mange, som tror, at de skal aflevere deres Kano samme sted, som de hentede den. Hvis I gerne vil sejle langs hele Gudenåen, så ville det altså betyde, at I også skulle sejle hele vejen tilbage igen for at aflevere jeres Kano.

Det ville heller ikke være så praktisk, hvis I gerne ville hjem tideligere, da I jo så skulle sejle tilbage til start for at aflevere jeres Kano. Dette er dog heldigvis ikke et problem, hvis I lejer en Kano hos os. Vi er en af de absolut største Kanoudlejere i Gudenåen, og vi har omkring 30 udlejningssteder langs øen.

Hvis I lejer en Kano i Tørring, kan I vælge at starte jeres tur et helt andet sted, og I kan også sagtens vælge at slutte et tredje. Det betyder, at I har helt frie hænder, når I skal planlægge jeres tur.

Når I planlægger jeres Kanotur, så skal I helst inddrage os, så vi ved, hvor vi skal tage imod jer ved start og slut. Kanoture skal helst være afslappende, så det kan være smart at gøre inden jeres tur, så I kan pakke jeres telefon helt væk under turen.