Kanoudlejning

Gennem det naturskønne Østjyske landskab kan man finde Gudenåen, som det er muligt for jer at opleve på helt nær hånd fra en Kano.

BilligKano.dk tilbyder Kanoudlejning til både de store og små ture. Der kan være mange grunde til at leje en Kano. Det kunne være, at det skulle være til en tur med klassen eller måske flere dage til en miniferie. Kanoerne passer til to personer, men kan også indeholde flere personer.

Med en Kano, er der rige muligheder for at få stor fornøjelse ud af Danmarks flotte natur – for slet ikke at tale om den spændende udfordring, det er at sejle en Kano. Den kalder på godt samarbejde og er derfor en god måde at styrke samarbejdet.

Billig Kanoudlejning

Det er billigt at leje en Kano, og det behøver ikke at være besværligt. I vil let kunne komme ud på det helt store eventyr. Prisen for at leje en Kano i en dag kan variere med henhold til, hvor I vælger at tage turen, men ofte er der ikke tale om mere en et par 100 kr. Der er også mange ture, så I kan komme vidt rundt omkring for kun få kroner.

Kanoen kan blive lejet i flere dage ad gangen. I kan leje den i op mod fem dage, hvor I har mulighed for at overnatte på flere forskellige campingpladser henad vejen. Denne fredfyldte og hyggelige tur er sikker på at være et hit for hele gruppen, hvad enten det er familien, klassekammeraterne, kollegerne eller andre.

En ting er sikkert: Det vil lade jer komme ud af jeres sædvanlige omgivelser for at prøve noget andet, der kan udfordre jer på andre spændende måder.

Udlejning af Kano

Kanoer kan blive udlejet billigt til hvad end jeres formål er, fra skolearrangementer til spejderture til firmature. Der er meget, I vil kunne få ud af at leje en Kano.

  • Kom og oplev den fantastiske østjyske natur
  • Forbedr jeres samarbejdsevner
  • Knyt tættere bånd
  • Det er billigt at leje en Kano

Har I noget ønske om at tage på en længerevarende tur, kan det være en god idé at booke Kanoerne lang tid i forvejen. Dermed vil I være sikre på, at der vil være Kanoer tilgængelige til jeres tur, så I ikke risikerer at ikke komme af sted på jeres Kanoferie alligevel. Ønsker I at sejle nogle timer, kan I forhøre jer om, hvorvidt der er ledige Kanoer på telefonnummeret +45 86 80 30 03.

Selve udlejningen foregår i Silkeborg Havn, hvor mindst en times Kanosejlads skal betales for. Når første time er overstået, beregnes prisen for hver time.

Bedste Kanoudlejning

I vil her være i stand til at opleve den fremragende natur langs og omkring Gudenåen, Himmelbjerget og Silkeborg søerne. Hver strækning er helt uforglemmelig, uanset om det er den fra Tørring mod Fladbro eller måske Tangeværket til Ulstrup.

Det vil desuden være muligt at overnatte langs turen. Her er der mange forskellige muligheder. I kan vælge mellem teltpladser, shelters, campingpladser eller hvis I ønsker noget mere eksklusivt, kan I også tjekke ind på et hotel eller en kro.

Undervejs har I fri mulighed for at stoppe op hvor som helst, så I kan holde pause, spise eller måske prøve nogle af aktivitetsmulighederne undervejs. Aktiviteterne er for både børn og voksne.

Kort sagt vil I her kunne finde den bedste Kanoudlejning til en hvilken som helst slags tur. Det er simpelt at booke en tur uanset hvor lang tid, I ønsker at være afsted. Så hvad venter I på?

Hvor er der Kanoudlejning?

Hvis jeres destination er Gudenåen, findes der mange forskellige steder, I kan starte jeres tur fra. I kan vælge mellem Ry, Tørring, Sminge, Åstedbro, Silkeborg, Kongensbro, Bjerringbro og Tangeværket. Her er der mange forskellige ture, I kan vælge imellem, hvad enten det er enkelte dage eller flere dage. At booke her er simpelt og let, blandt andet fordi de mest populære ture er sammensat på forhånd.

Fra startdatoen vil Kanoen ligge klar kl. 9.00 med undtagelse af Tørring, hvor Kanoen vil være klar 9.30. Kanoen vil ligge med bunden op. Under jeres Kano venter der jer padler, veste og eventuelt nogle tilvalgsprodukter. I enden af Kanoen er der en plastlomme med en udleveringsseddel, hvor oplysninger om jeres booking står. I vil også kunne finde et kort over Gudenåsystemet.

Kanoen skal senest være nået frem kl. 16:00 ved slutdatoen. Sørg for at ringe, når I når frem, så I effektivt kommunikerer, at Kanoen og I er kommet godt frem.