Lej kano hos BilligKano.dk

Hos BilligKano.dk kan I leje en Kano til en fantastisk tur på Gudenåen. I kan vælge mellem en éndagstur eller en tur på op til fem dage. Lej en Kano hos os og kom ud og oplev naturen på Gudenåen.

I kan sejle på hele Gudenåen og opleve den smukke og enestående natur. Lej Kano til den billigste pris på Gudenåen. 

Vælg frit på vores hjemmeside mellem de mange populære ture, vi har sammensat. Vi sørger for levering og afhentning af Kanoer, og I får udleveret redningsveste, padler og et kort over Gudenåen.

Lej en kano og oplev den smukke natur på Gudenåen

Når I sejler på Gudenåen, kan I opleve et stykke af Danmarks smukkeste natur fra vandet. Her er mange muligheder for kortere eller længere ture for både store og små. Lej en Kano sammen med familie eller venner og få en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Gudenåen løber gennem byerne Tørring, Ry, Silkeborg, Kongensbro, Bjerringbro, Ans, Klostermølle, Ulstrup, Langå og Randers. Undervejs er her meget varierende natur, og her er mange teltpladser og campingpladser, hvor I kan overnatte.

Lej Kano og oplev det betagende landskab. På strækningen fra Klostermølle til Silkeborg løber Gudenåen gennem flere større søer. Strækningen forbi Voervadsbro og Klostermølle betragtes af mange som det smukkeste stykke af Gudenåen.

Få en fælles oplevelse og dejlige fælles minder, I kan tænke tilbage på. Giv børnene en oplevelse for livet, og del de smukke oplevelser med gode venner. Lej Kano hos BilligKano.dk og få følgende fordele:

  • Vælg en tur med en varighed fra en til fem dage
  • Nem og enkel booking
  • Prismatch blandt alle godkendte Kanoudlejere på Gudenåen
  • Mulighed for at overnatte på de hyggelige teltpladser og campingpladser
  • Levering og afhentning af Kanoer er inkluderet

Leje af kano til en tur på en eller flere dage

Hos BilligKano.dk har vi forskellige ture, som I frit kan vælge mellem. Strækningen er fastlagt på de forskellige ture. I kan selv vælge mellem de mange overnatningsmuligheder, der er undervejs.

Ved leje af Kano har vi mange populære ture. Lej Kano til en tur med en varighed fra en til fem dage. Der er blandt andet ture med startsteder i Tørring, Ry, Silkeborg, Tangeværket, Åstedbro, Sminge, Kongensbro, Bjerringbro og Ans.

Mange af startstederne ligger ved hyggelige teltpladser, hvor I kan overnatte. I kan også overnatte på en af de mange campingpladser, der ligger langs Gudenåen. Der er naturligvis også mulighed for at overnatte på hoteller eller kroer, hvis I ønsker det.

Vores ture egner sig både til børnefamilier og til grupper. Det kan også være, I vil arrangere en polterabend som en Kanotur. Lej Kano til en polterabend fra for eksempel Tørring til Åstedbro eller fra Ry til Silkeborg. Det er også meget populært at tage familien med på en Kanotur på en eller flere dage.

Sådan fungerer den nemme og overskuelige Kano leje

Det er let og overskueligt at leje Kano online hjemmefra hos BilligKano.dk. I går ind på vores hjemmeside, hvor I stille og roligt kan sammenligne de forskellige ture. Så vælger I bare den tur, I har mest lyst til at tage ud på.

Det er meget nemt at booke Kano leje via vores hjemmeside. I skal udfylde felterne med kontaktoplysninger, og herefter kan I betale med Visa/Dankort eller tilladte kredit- og debetkort. Efter at betalingen er gennemført, modtager I en bekræftelsesmail på jeres booking og betaling.

Jeres Kano vil ligge klar på det valgte startsted fra kl. 9.00 om morgenen på startdagen. Hvis I skal starte i Tørring, er tidspunktet dog kl. 9.30. Under Kanoen ligger der padler og redningsveste. Her ligger også en udleveringsseddel med jeres oplysninger og et kort over Gudenåen. Så skal I bare have Kanoen i vandet og sejle afsted.

Når I er færdige med jeres tur, afleverer I kanoen på jeres slutsted, så sørger vi for, at den bliver afhentet.

Hvad er prisen for at leje Kano hos BilligKano.dk?                    

Hos BilligKano.dk har vi de billigste priser på Kano- og Kajakudlejning på hele Gudenåen. Vi regulerer hele tiden vores priser i forhold til konkurrenterne, så vi er sikre på, at vi bliver ved med at være de billigste.

Vi sætter en ære i at matche priserne hos alle vores konkurrenter. Lej Kano her og sammenlign vores priser med alle andre Kanoudlejere. 

Når I bestiller jeres tur online, vil prisen fremgå undervejs ved bestillingen. I kan være sikre på, at den pris I får oplyst, når I vil leje Kano hos os, er den totale pris. Alt er inkluderet i prisen, og der vil ikke komme yderligere omkostninger.

Med vores billige pris har alle mulighed for at komme ud og opleve naturen i Kano eller Kajak på Gudenåen. Lej Kano billigt hos os og få nogle fantastiske oplevelser på Gudenåen i Danmarks smukkeste natur.