Tørring Kano

Det er fantastisk følelse bare at glemme stressen fra den travle hverdag, imens man befinder sig på vandet. Det vil I også opleve, uanset om I bevæger jer ud i en Kano, Kajak eller Motorbåd. Det er en helt unik følelse af ro, man kan opleve på Gudenåen, når solen skinner, og en blid brise kilder kinderne.

Hvis I mangler en aktivitet at kaste jer over, hvor der er plads til at være social i den friske luft i det østlige Jylland, så er der en løsning. I skal blot booke en tur med Kano fra eksempelvis Tørring Kano. I kan dog selv vælge, hvor I ønsker at starte og få bragt Kanoen til blandt forskellige destinationer.

Kano i Tørring – en oplevelse I sent vil glemme

Det lyder muligvis en smule overdrevet, men den er god nok. En tur på vandet kan virkelig være noget, som man tænker tilbage på med glæde i fremtiden. I kan eksempelvis gøre brug af Tørring Kano. Her har I mulighed for at tage på forskellige eventyr på adskillige måder, heriblandt ved at benytte et tilbud om endags sejlads. Det vigtigste er dog, at bookingen af Kano i Tørring sker på forhånd, da det ikke er muligt at booke på stedet. Der er heller ikke timesejlads fra Tørring i Kano.

At skulle sejle i Kano er økonomisk overskueligt for de fleste – særligt i forhold til det udbytte man får i form af en mindefuld dag. Herunder kan du se priserne for endags sejlads:

 • Kano: 650 kroner
 • Havkajak: 550 kroner
 • Toerkajak: 750 kroner

Uanset hvilken løsning I vælger fra Tørring, så kan I nemt pakke en picnic-kurv og finde et lækkert sted at sidde i læ i den smukke natur og spise. Sådan er I sammen på en helt anden måde, og der er tid til at få én på opleveren, inden I skal aflevere jeres Kano, Havkajak eller Toerkajak ved det stop, hvor det er blevet aftalt.

Herefter bliver fartøjet så samlet op, uden at I skal tænke mere over det, hvad enten det er i Ry, Ans, Silkeborg, Bjerringbro, Ulstrup Langå eller en af de andre slutdestinationer, som findes langs åen.

Lej Kano i Tørring flere dage, og gør oplevelsen til en miniferie

Har I mod på lidt mere end blot en enkelt dag, så findes der også flerdagsture, som giver garanti for meget mere flot natur langs Gudenåen. Hvis I skal på miniferie, så er det oplagt at vælge at tage flere dage på den smukke å i de fantastiske omgivelser. Her er priserne en smule anderledes.

Følgende priser gælder for Kano og Toerkajak i sæsonen 16/6 – 30/9 med start i Tørring eller et af de andre sydlige startsteder såsom Åle, Åstedbro, Gudenå Camping, Vestbirk og Voervadsbro:

 • 1 dag – 650 kroner
 • 2 dage – 1.150 kroner
 • 3 dage – 1.500 kroner
 • 4 dage – 1.650 kroner
 • 5 dage – 1.800 kroner
 • 6 dage – 1.950 kroner
 • 7 dage – 2.100 kroner
 • 8 dage – 2.250 kroner
 • 9 dage – 2.400 kroner
 • 10 dage – 2.550 kroner

En Havkajak er en smule billigere for samme sæson.

Når I skal afsted i flere dage, er det også en god idé at overveje, hvor overnatningen skal finde sted. Heldigvis findes der mange camping- og teltpladser langs Gudenåen, nogle mere primitive end andre. Derfor bør I gøre jer nogle tanker om, hvor ét i naturen I ønsker at være, og hvorvidt I ønsker at betale for overnatning, da der er nogle steder, der opkræver et lille beløb.

Husk at booke i god tid, hvis I skal afsted i længere tid eller mange på en gang. På den måde sikrer I, at der er nok Kanoer til jer. Der er altid Kanoer, Kajakker og Motorbåde i Silkeborg Havn, men hvis I vælger at skulle sejle afsted fra Tørring i Kano eller andre steder, så skal det ske i god tid, og det kan ikke gøres på dagen.